10-daagse quarantaine Pattaya (lezersinzending)

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: ,
18 januari 2022

Helaas was mijn tweede PCR-test in het kader van de Sandbox positief op 5 januari. Ik was asymptomatisch.

Vroeg in de ochtend gebeld door de receptie dat ik op mijn kamer moest blijven en ‘s middags rond 16.00 uur per ambulance afgevoerd naar le Bali hospitel (4 sterren hotel) waar ik 10 dagen in quarantaine moest. Tijdens deze periode 2x contact gehad met een arts (had geen klachten) 1 maal bloedafname en 2x een longfoto.

Het eten 3 maal per dag was prima en er kon ook voldoende bezorgd worden. Kamer ook goed alleen, geen Wi-Fi maar dat had ik zelf al geregeld. Zaterdagochtend om 09.00 uur telefoon dat ik eruit mocht en bij de balie kreeg ik in tweevoud een herstelbewijs in het Engels.

Omdat ik een verzekering had genomen via AXA Thailand heeft mij dit alles geen enkele baht gekost maar was dit wel een onaangename onderbreking van mijn vakantie.

Blijf nog tot eind februari en kijk in de laatste week wel wat ik allemaal nodig heb voor mijn terugvlucht naar Nederland met KLM.

Ingezonden door Leon

1 reactie op “10-daagse quarantaine Pattaya (lezersinzending)”

  1. Willem zegt op

    Ja dat is idd mooi dat het volledig door AXA wordt vergoed.
    Afgelopen anderhalf jaar zelf 3keer 15 dagen in quarantaine gedaan maar wel op eigen kosten,kan beter positief getest worden is wel goedkoper zie ik.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website