Operation Smile Thailand (OST) en de Dusit Thani Bangkok organiseerden onlangs een zogenaamde “Fight Night”. Dat is boksen voor liefdadigheid. De opbrengst van deze avond ging naar Operation Smile Thailand, een organisatie die hersteloperaties financiert van hazenlippen en open gehemeltes bij kinderen en jong volwassenen, waarvan de ouders geen financiële middelen hebben.

Operation Smile Thailand ontwikkelt en biedt ook post-operatieve zorg, zoals tandheelkundige programma’s en logopedie na de operatie voor patiënten en ouders. Deze zorgen ervoor dat kinderen leren om duidelijk en goed te spreken waardoor de kans op een normaal sociaal en economisch productief leven toeneemt.

Thailandblog.nl steunt deze organisatie ook, onder andere met de verkoop van ons boek ‘Het beste van Thailandblog’. Meer hierover lees je op onze speciale website: www.stichtingthailandblogcharity.nl/


Ingezonden mededeling

Op zoek naar een leuk en leerzaam cadeautje voor kerstmis? Koop Het Beste van Thailandblog. Een boekje van 118 pagina’s met boeiende verhalen en prikkelende columns van achttien bloggers, een pittige quiz, handige tips voor toeristen en foto’s. Bestel nu.


Video Fight Night 2013 – A Knock-Out night for Operation Smile

Bekijk hier de video:

[youtube]http://youtu.be/qqMvccNNcyQ[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website