Vimut hospital in aanbouw – 2020 (Waruto_sama Studio / Shutterstock.com)

Afgelopen maandag lukte het een 200-tal expats de eerste AstraZeneca prik te krijgen in het splinternieuwe Vimut ziekenhuis in Bangkok. Dit was een initiatief van een aantal buitenlandse kamers van koophandel waaronder de NTCC die zo vriendelijk was ook de NVT erbij te betrekken.

Mocht u denken: daar had ik ook graag bij willen zijn dan is er een nieuwe kans want er komt een volgende ronde. Ook weer in het Vimut ziekenhuis. De datum is nog niet bekend maar zal komende week of net de week daarna zijn. In ieder geval wordt het een paar dagen van te voren aangekondigd dus ook als u van buiten Bangkok komt is er voldoende tijd om het te regelen en vaccinatie is een geldige reden om te mogen reizen!

De vaccinaties zijn gratis en u moet alleen uw paspoort meenemen voor identificatie. Na afloop krijgt u een bewijs van de vaccinatie met AstraZeneca mee en een datum voor de volgende prik, 12 weken daarna.

U kunt een aanmeldformulier aanvragen via dit e-mailadres en het na invulling voor zaterdag retourneren.

8 reacties op “NVT: Vaccinatie voor Nederlanders in Thailand, nieuwe kans!”

 1. KhunEli zegt op

  Inmiddels zijn ook via de link die ik eerder plaatste meer ziekenhuizen toegevoegd plus een aanmeldingsformulier voor vaccinatie op het Bang Sue grand station voor buitenlanders van 60 jaar of ouder.
  https://thailandintervac.com/

 2. C.G.M. can Osch zegt op

  Hoi allemaal.
  Ik heb me op 8 juni geregistreerd in het dorp Nongkham bij de dokterspost van het dorp.
  Dit valt onder de Ampur; At-Samat45160.
  Ben deze week gebeld door een doter uit het ziekenhuis van At-Samat.
  Ik ben uitgenodigt voor vaccinatie voor de vrijdag 23 luli om 08.30u. In het ziekenhuis.
  Je ziet het kan dus wel.
  Groetjes. Christ.

 3. John s zegt op

  Hallo allemaal ,
  Ik kan de link voor het e-mailadres aanmelden vaccinatie niet open
  Als ik erop klik gebeurt er niets

  • Probeer het nog eens.

 4. Christiaan zegt op

  Ongeacht leeftijd? En je hoeft ook geen lid te zijn van het NVT?

  Hoe hebben de eerdere 200 zich aan kunnen melden, kan niet herinneren dat hierover al eens iets op Thailandblog heeft gestaan. Of zijn dat wel leden en hebben zij dit bijvoorbeeld via een nieuwsbrief te horen gekregen?

 5. Peter zegt op

  Je moet wonen rond Bangkok,.dat had ik zo niet begrepen.

 6. Jochen Schmitz zegt op

  Alles is gericht op Bangkok en de Isan wordt helemaal vergeten, Er wonen meer retired Nederlanders in Isan dan in Bangkok.
  Indien je in Udon Thani woont kun je alles vergeten je komt misschien volgend jaar aan de beurt ook ben je al 80 jaar oud.

  • chris zegt op

   Dat geldt natuurlijk ook voor demonstraties met gewelddadigheden, demonstraties met alleen verkeersoverlast, sluiting van wegen voor de monarchie………………
   Tja, het is overal wel wat…


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website