(Foto: Thailandblog)

De Nederlandse ambassade in Bangkok zal gesloten zijn op op 16, 17 en 18 november 2022 vanwege APEC 2022. Vanwege de APEC meeting zullen enkele wegen in Bangkok worden afgesloten, zo ook enkele wegen in de omgeving van de ambassade. De ambassade is derhalve niet bereikbaar voor afspraken.

Je kunt de ambassade bereiken via e-mail: [email protected]. In geval van nood kunt u bellen met het 24/7 Contact center op +31247247247.

Bron: https://www.facebook.com/netherlandsembassybangkok/

5 reacties op “Nederlandse ambassade in Bangkok gesloten op 16, 17 en 18 november”

 1. William zegt op

  Mijn vrouw heeft een afspraak op de 16 november [visum aanvraag] heeft gebeld naar de ambassade en krijgt te horen geen punt, afspraak is afspraak.
  Nu is het vanaf Korat naar Bangkok en terug voor mij echt geen plezier ritje.
  Dus ik ben verbaasd dat het op facebook te lezen is en de ambassade een ander verhaal heeft.

  • Een Schengenvisum aanvraag kan niet meer bij de ambassade (al heel lang niet meer) daarvoor ga je naar VFS Global: https://visa.vfsglobal.com/tha/en/nld

   Maar je moet er rekening mee houden dat veel wegen in Bangkok afgesloten zijn vanwege APEC.

   • TheoB zegt op

    Dat is ook niet helemaal waar Peter (redactie).
    Een aantal categorieën visumaanvragers kunnen nog steeds bij de Nederlandse ambassade terecht. Ik noem b.v. de Thaise geregistreerde partner van een niet-Nederlandse Schengenburger die samen op vakantie gaan in Nederland.
    Maar voor de vriendin/partner van Jan met de korte achternaam geldt inderdaad nagenoeg altijd dat die voor een visumaanvraag extra moet dokken voor de verplichte ‘service’ van VFS-Global.

    • Ik reageerde op William, en voor hem geldt dat wel. Het lijkt mij niet zinvol om alle uitzonderingen te gaan benoemen, daar schiet William niets mee op.

 2. William zegt op

  Het kwartje is net gevallen dat het niet meer onder hetzelfde dak is.
  Het is ook al heel lang geleden dat deze actie gaat plaats vinden in huize William.
  Dit lijkt op Google allemaal nog wel mee te vallen met de route.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website