De evenementenman van de NVTHC, Patrick Franssen, heeft een fraaie excursie uitgestippeld op woensdag 13 juli. U kunt onder zijn leiding een boeiend bezoek brengen aan Amphawa, de drijvende markt op ca 100 km voor Bangkok. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat Amphawa de leukste is onder de drijvende markten.

Het programma voor zien dag luidt: (verzamelen bij het treinstation van Hua Hin). De kosten voor bus en boot bedragen 400 baht p.p.Er is in de bus plaats voor 20 passagiers. Wie het eerst komt…Opgeven bij: [email protected]

 

1 reactie op “Agenda: Naar de drijvende markt Amphawa op 13 juli met de NL vereniging Hua Hin/Cha-am”

  1. bert zegt op

    Jammer dat het bezoek aan de markt van Amphawa niet in de avonduren is. Dit is namelijk de enige drijvende markt die op vrijdag zaterdag en zondag door gaat als de zon achter de horizon is weg gezakt tot 20:00 uur. Het verlichte schouwspel is een bijzondere ervaring.
    Doe net als de Thai en bezoek ook de beroemde tempel Wat Bang Kung, Van heinde en verre komt men naar de Gouden Boeddha in de holle bayan boom.
    Tip: blijf met de bus niet voortdurend op de grote weg, maar doe een stuk in de buurt van de kust, zoals de zoutpannen bij Ban Leam en de Lange brug over de monding van de rivier bij het vissersdorp Tabung.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website