Op zaterdag 27 februari 2021 organiseert de NVT Pattaya de jaarlijkse autopuzzelrit, dit jaar voor het eerst in samenwerking met de NVT Bangkok en NTCC.

De autorit vindt plaats in de omgeving van Bang Saen, halverwege tussen Bangkok en Pattaya. Alle deelnemers worden verzocht tussen 9.30 en 10.00 uur aanwezig te zijn in het Whip Cafe in Bang Saen, gelegen aan de oostkant van de Sukhumvit weg (Road 3).

Alle deelnemers worden verzocht 2 pennen of potloden mee te nemen, evenals een kompas (dit zit vaak al in de auto, zo niet vindt u er wel een op de smartphone) en natuurlijk tenminste 1 smartphone.

Na de koffie zal vanaf 10.15 uur iedere 3 minuten gestart worden.

Dit is geen snelheidsrally, dus alle tijd om de vragen onderweg te beantwoorden en te genieten van het parcours door de badplaats Bang Saen en de naaste omgeving.

Vanaf 16.00 uur wordt u wederom in Bang Saen verwacht voor een diner met de antwoorden op de vragen van onderweg en natuurlijk de prijsuitreiking.

Voor meer informatie, zoals routebeschrijving, inschrijfgeld en hoe u zich op kunt geven, gaat u naar de website van de NVT Pattaya

1 reactie op “Agenda: Autopuzzelrit NVT Pattaya op 27 februari 2021”

  1. Ralph van Rijk zegt op

    Heel leuk dat zulke dingen georganiseerd worden.
    Ben benieuwt naar het verslag hiervan , liefst met foto’s.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website