Hua Hin Beach Life 2023 vindt plaats van 21 tot 23 juli. Je kan genieten van optredens van  en zal live muziek van Thaise artiesten, waaronder The TOYS, Zom Marie, Violette Wautier, Musketeers, Whal & Dolph en Loserspop.

Daarnaast er natuurlijk eten en drinken, winkelen, strandactiviteiten, street art, een SUP-workshop en een surfwedstrijd.

De toegang is gratis.

Gedurende het evenement zal Hua Don Beach omgetoverd worden tot een centrum voor surfcultuur, met spannende surfsessies, levendige muziekoptredens, boeiende workshops, heerlijke maaltijden en trendy winkelgelegenheden. Dit specifieke evenement op Hua Don Beach wordt echter verwacht de bezoekers te betoveren met zijn unieke mix van strandcultuur, surfcultuur en artistieke optredens. Een van de belangrijkste hoogtepunten van het festival zijn de SUP Clinic-sessies en leuke workshops, bedoeld voor zowel beginners als ervaren surfers. Deelnemers krijgen de kans om te leren van ervaren instructeurs, hun surftechnieken te verbeteren en de opwinding van het surfen op de golven te ervaren. Deze sessies hebben als doel een geweldige strandervaring te bieden, waarbij deelnemers kunnen genieten van het surfen en de natuurlijke schoonheid van de omgeving.

Als de zon ondergaat, komt het festival tot leven met opwindende optredens van bekende artiesten, waaronder The Toys, Violette Wautier, Zom Marie, Musketeers, Whal & Dolph en Loserpop. Daarnaast zullen verschillende DJ’s energieke muziek draaien, wat zorgt voor een spannende sfeer waarin het onmogelijk is om niet te dansen op de zandige oevers van Hua Don Beach.

Als aanvulling op de strandcultuur zal een speciale foodzone een verleidelijk assortiment gerechten van gerenommeerde lokale restaurants aanbieden. Festivalbezoekers kunnen genieten van heerlijke Thaise gerechten, zeevruchtendelicatessen en andere op het strand geïnspireerde lekkernijen.

Voor degenen die op zoek zijn naar stijlvolle strandartikelen en souvenirs, zal de winkelzone van het festival een oase van trendy producten zijn. Bezoekers kunnen een verscheidenheid aan kraampjes verkennen met strandkleding, accessoires en unieke snuisterijen die de essentie van de surfcultuur en de ontspannen sfeer aan de kust weerspiegelen.

Voor meer informatie, bezoek: https://www.facebook.com/AmazingUltimateFestival

(TAT)

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website