Kerstmis komt er aan en InterContinental Bangkok is klaar om dit in stijl te vieren. Geniet tijdens je vakantie van de luxe omgeving en maak van deze kerst en nieuwjaar een speciaal feest.

Wie van lekker eten houdt moet een tafeletje reserveren bij InterContinental Bangkok. De chef heeft alles uit de kast gehaald om de gasten te verwennen.  Van heerlijke geroosterde kalkoen, roerbakken kreeft, kaviaar en traditionele Christmas pudding, deze vijf-sterren culinaire ervaring zal je niet snel vergeten.

Je hoeft niet in het hotel te logeren om er te kunnen eten, maar reserveren is wel aan te raden.

Mocht je ook geïnteresseerd zijn in een overnachting? Kijk dan hier voor meer informatie: InterContinental Bangkok

Video: Vier kerst in stijl bij het InterContinental Bangkok

Bekijk hier de video:

[youtube]https://youtu.be/O27z7F_YfP8[/youtube]

4 reacties op “Vier kerst in stijl bij het InterContinental Bangkok (video)”

 1. Christina zegt op

  Ook een aanrader maar dan voor oudejaars avond in Bangkok. Montien rivirside een prachtige setting buiten aan de Chao phrao rivir. Geweldige buffetten frisdranken is inclusief alchohol moet je betalen live muziek.
  Afgelopen jaar gedaan en we vonden het niet duur ook niet gasten kunnen reserveren.
  Voor de prijs hoef je het niet te laten 50 euro per persoon.

 2. John zegt op

  volgend jaar in aug-sept zit ik een week in de continental bij aankomst in bangkok, daarna 2 weken lebua. kerst en oudjaarsavond wil ik ‘vieren’ in bangkok 2016/ 2017 in beide hotels. en na het zien van de filmpjes op YouTube helemaal. kerst continental hotel en dan oudejaaravond in hotel lebua. kan niet wachten!

  topgastronomie op z’n best.

  anderen ervaringen met de andere vele 5sterren hotels in Bangkok? (of Thailand elders). hoe was het eten/drinken? prijs? (prijs / kwaliteit)

 3. TH.NL zegt op

  Daar doe ik mijn Thaise partner en familie en mijzelf ook, helemaal geen plezier mee. Christina vind 50 Euro per persoon voor enkel het eten dan wel een koopje maar zij en ik niet. Als wij gezamenlijk uit eten gaan is het altijd zo rond de 200-300 Baht per persoon en is het ook echt smullen geblazen.
  Trouwens, er bestaan geen 5 sterren restaurants. 3 Sterren is het maximum.

 4. John zegt op

  zie goed svp: 5 sterren ‘hotel’…enigste 6 sterren ‘self claimed’ is in Dubai. idd 3 michelinsterren is het hoogst behaalbare I know. heb er gewerkt in verschillende.

  als voormalig chef uit de top gastronomie kijk ik heel anders dan mijn partner tegen uit eten gaan, zij gaat liever uit eten naar een gewone brasserie of simpeler restaurant..ik zie helaas steeds vaker hoe onkundige chefs het eten ‘vern…en’ en u en uwe gezelschap achterlatend met de volle rekening want na klagen wordt het gewoon op de rekening bijgezet. want ook zie ik helaas steeds vaker met hoeveel interesse horeca ondernemers. chefs en bediening zich interesseren in het beklag van de betalende klant. dan geef ik liever wat meer uit en wetende dat het bijna altijd lekker is. Maar goed, smaken en interesses verschillen per mens.

  ..ik kijk naar het totaalplaatje vaak. maar kan ook zeker genieten van een ‘simpel’ restaurant of street food. soms nog meer zelfs! persoonlijk moet ik ook zeggen dat zelfs in de top gastronomische restaurants of gastronomische restaurants ook heel wat kwaliteit verschillen zitten en dat als een restaurant 2 michelinsterren heeft niet de 100% garandering is dat het dan ook 200% top is!

  gastronomie is voor mijn net als wat voormalig collega chef peter Goossens zegt ‘gastronomie is simpel. geef mijn een bord eten en als ik het bord aflik en nog een 2de bord wil, dat is voor mijn ’top’ gastronomie’.

  zie er nu al uit om de vele streetfood vendors, restaurants en goede hotels uit te proberen in Thailand en andere omliggende landen.

  beste thailandblog bezoekers, wat is uwe eet ervaring in Thailand? wat is uw beste of slechtste eet ervaring en waar? (redactie: mag dit gevraagd worden?. misschien off topic).

  bestaat er in Thailand eigenlijk een soort keuringsdienst van restaurants/ eten verkoop?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website