Koh Yao Noi (video)

Door Redactie
Geplaatst in Eilanden, Koh Yao Noi, Thailand tips
Tags: , , ,
10 mei 2023

Koh Yao Noi bij Phuket

Er worden vaak drones gebruikt voor het maken van video’s en dat zorgt vaak voor spectaculaire beelden, zoals bij dit filmpje over Koh Yao Noi.

Zeker als de video ook nog eens gemaakt is door een professional zoals de Britse filmmaker Philip Bloom. Hij maakte prachtige opnamen van het kleine Thaise eiland Koh Yao Noi. Het resultaat laat tevens de creatieve mogelijkheden zien van drone video’s.

Bloom licht zijn keuze voor Koh Yao Noi toe: “Het is een van de minst ontwikkelde eilanden in Thailand, ondanks dat het vlakbij Phuket ligt. Het is een kleine oase met slechts 18 km aan begaanbare wegen.”

Over Koh Yao Noi

Het kleine tropische eiland Koh Yao Noi ligt ten oosten van Phuket en maakt deel uit van het Ao Phang-Nga Marine National Park. Koh Yao Yai bestaat vooral uit bossen en kilometers lange schitterend mooie zandstranden. Vanaf de glooiende heuvels achter de stranden heb je een fantastisch uitzicht op de kalkstenen rotsformaties die de kustlijn van het tegenoverliggende Ao Nang zo karakteriseren. De lokale bevolking voorziet in haar levensonderhoud door de visserij en het verbouwen van kokosnoten, rijst, cashewnoten en rubber.

Video: Koh Yao Noi

Bekijk hier de video:

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website