Melder: Mr. Bojangles

Ref: Thailand Visa vraag Nr 140/22: Tourist Visa aanvragen | Thailandblog

N.a.v. het antwoord van Ronny op de vraag van Rob over die 61 dagen. Wat mij is overkomen:

Ik vertrok de 14e vanuit NL, kom aan op 15 februari. Ik vertrek op 15 maart kort na middernacht (15 maart AM dus voor de duidelijkheid). Nergens problemen tot de laatste controle. Toen stond daar plotseling een juffrouw die niet kon tellen. Ik had zelfs nota bene nog 1 dag speling. Maar er werd een superieur bijgehaald en toen duurde het nog zeker 20 minuten voor ik erdoor mocht.

Dus het antwoord zou moeten zijn: JA, dat kan problemen opleveren. Dat is helemaal afhankelijk van de personen die bij de controles staan.


Reactie RonnyLatYa

1. De vraag van Rob betreft of het een probleem gaat zijn bij de E-visum aanvraag omdat KLM de vlucht heeft aangepast naar een dag later. Niet over verkeerd tellen.

2. Het gaat hier ook over een Tourist visum, niet zoals bij u over een Visa Exemption.

3. De laatste controle is die bij het Boarden. Voor zover ik weet wordt daar enkel nog het paspoort en de Boarding pass gecontroleerd en of die overeenstemmen. Daar wordt niet naar je vliegticket gekeken of wanneer je terugkomt. En op de Boarding pass staat dat niet.

4. Maar uiteindelijk was er toch geen probleem bij u. Je was toch in orde.

5. Ik zie dus niet in waarom ik mijn reactie zou aanpassen.

6. Soms is het een kwestie van tellen, soms een kwestie van lezen.


Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”.

1 reactie op “TB Immigrattion Info Brief 034/22 : Tourist Visa aanvragen – Reactie”

  1. Rob V1 zegt op

    Misschien nog even een aanvulling ter verduidelijking van mijn eerdere vraag. Ik moet nog een tourist visum aanvragen. Had precies uitgekiend 60 dagen, echter KLM vliegt nu opeens 0:30 u ’s nachts terug, dus op mijn ticket staat nu een datum later. Als ik deze datum aangeef bij de e-visum aanvraag en je trekt de aankomstdatum in Thailand er van af kom je nu op 61 dagen. Ik heb nog niet eerder een e-visum aangevraagd, dus vandaar mijn vraag.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website