Melder: Gringo

Afgelopen vrijdag, 5 november 2021, is in het kantoor van Immigration Pattaya in Soi 5 Jomtien een bezoeker positief bevonden bij de Corona inspectie. Het kantoor is onmiddellijk gesloten en iedereen, die rond 11 uur ’s morgens daar op bezoek is geweest wordt aangeraden zich te laten onderzoeken.

Op Facebook wordt gemeld, dat Immigration in verband met een complete desinfectie tot 10 november gesloten blijft, hetgeen niet tot consequenties zal leiden voor wat betreft “overstay”. Houd er rekening mee, dat het op 11 en 12 november erg druk kan zijn!

Voor spoedeisende zaken wordt aangeraden zich te vervoegen bij het Immigration Office in Sri Racha.


Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”.

1 reactie op “TB Immigration Infobrief Nr 066/21: Immigration Pattaya tijdelijk gesloten vanwege Covid-19”

  1. fred zegt op

    Als men telkens er ergens een positief getest persoon wordt ontdekt alles gaat dichtgooien zijn we nog lang niet thuis. Dat immigratie kantoor gaat nog vele malen moeten sluiten gezien er in Chonburi steeds bijna 10.000 mensen per maand positief testen.
    Ik veronderstel dat alle medewerkers bij immigratie toch zijn gevaccineerd. Wat is dan het probleem eigenlijk ? Zijn we de waanzin en de hysterie niet duidelijk aan het overstijgen ?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website