Melder: Klaas

Voor de jaarlijkse verlenging van mijn retirement visum had ik een jaaroverzicht nodig van mijn bankrekening. Ik heb een rekening bij de Bangkok Bank en als ik bij het lokale filiaal naar dat overzicht vraag, vertelt men mij dat, dat 4-5 werkdagen duurt, kost THB 200.

Ik vond echter, dat in de app op mijn smartphone ook de mogelijkheid bestaat, binnen 2 uur had ik het overzicht per e-mail, moest er wel mee naar de bank om er stempeltjes op te laten zetten, maar dat was gratis en ik moest toch naar de bank om de verklaring hoeveel geld ik op mijn rekening had op te halen.

Dus 4-5 dagen wachten hoeft niet.


Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”.

3 reacties op “TB Immigration Infobrief Nr 028/24: Jaarverlenging Retired – Bankuittreksels – Jaaroverzicht”

 1. Leon zegt op

  Hoi,

  Bij ons in Sisaket accepteren ze gewoon een bijgewerkt boekje. Niets geen detail uitdraaien.

  Groeten

 2. Jan visser zegt op

  Beste, dat is iets waar ik ook jarlijks mee zit en ik zal dat dus eens opzoeken op mijn telefoon handige tip en daarvoor mijn erkentelijlkheid. jan.

 3. janbeute zegt op

  Krungsri bank in minder dan een uur geregeld voor de gecertifieerde letter of the bank, incl de bijbehorende jaar statement uitdraai.
  Ben ook bij de Bangkok bank klant maar vind dit persoonlijk geen geweldige bank.

  Jan Beute.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website