TB Immigration Infobrief Nr 013/22: Ervaringen met Siam Legal

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Immigratie infobrief
Tags:
16 februari 2022

Melder: Rob uit Sinsub

Mijn ervaring met Siam Legal.

Aangezien mijn 90 dagen visum ging verlopen over 4 weken dacht ik het eens makkelijk via Siam Legal te gaan doen. Op 26 januari 2022 heb ik via hun website het contactformulier ingevuld en verstuurd. Is ook door hun ontvangen getuige hun antwoord e-mail dat men uiterlijk na 3 werkdagen met mij in contact zou treden.

Op 3 februari maar eens gebeld. De eerste keer via een antwoordapparaat aangegeven dat ik teruggebeld wil worden. Antwoord van de machine was dat er geen ruimte meer was voor nieuwe berichten.

Weer gebeld en nu naar de telefoniste doorverbonden. Overigens een beleefde dame. Ze gaf aan dat de verantwoordelijke nu bij immigratie is maar dat ze mij terug zou bellen om ca 15/16u. Uiteraard niets meer gehoord.

Uiteindelijk maar zelf naar de immigratie gegaan. Maar het is wel duidelijk wie ik niet meer bel of contacteer voor dit en mijn andere juridische zaken die ik nog moet regelen. Hoe is jullie ervaring met dit bedrijf??


Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”.


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

8 reacties op “TB Immigration Infobrief Nr 013/22: Ervaringen met Siam Legal”

 1. Roger zegt op

  Het komt altijd op hetzelfde neer, heb je goede ervaringen met hun dienstverlening dan ben je tevreden. Dat je in jou geval nu eventjes geen onmiddellijk antwoord terug krijgt wil niet zeggen dat dit een slecht bedrijf is.
  Als fervente Thailandbewoner weet ik maar al te best dat je soms wat meer geduld moet hebben dan normaal.

  Als je niet meer verder wil met hen dan zijn onze ervaringen ook niet meer belangrijk. Maar uw besliising is begrijpelijk.

  De mensen die keurig geholpen werden zal je hier niet horen, de anderen zullen hun klachten wel uitvergroten.

 2. Founding_Father zegt op

  Mijn ervaringen met Siam Legal zijn erg positief.

  Zij hebben mij destijds snel, professioneel en kundig geholpen toen ik snel een bankrekening nodig had en ook hebben zij uitstekend juridisch advies geboden bij een nog lopende zaak.

  Ook zeer makkelijk bereikbaar via de telefoon, via mail en zelfs via Whatsapp. Ik heb het nog niet meegemaakt dat ik langer dan een uur (binnen openingstijden uiteraard) op een reactie moest wachten.

 3. Chris zegt op

  Ik heb ooit 1 keer gebruik gemaakt van hun diensten en moet zeggen zeer professioneel.

  Dat het op immigratie zeer druk kan zijn dat weet iedereen. Dat de persoon je niet onmiddeliijk van antwoord kan dienen daar zou je toch wel wat begrip moeten voor hebben. Waarom dat je ons zegt dat ze ‘uiteraard’ niets meer van zich hebben laten horen vind ik een beetje buiten proportie. Dit doen ze toch niet opzettelijk.

 4. Erik Patong zegt op

  Goede ervaringen met Siam Legal Phuket bij aankoop condo: due dilligence, contract review en registratie Land Office.

 5. Bert zegt op

  Heb vorig jaar ook gebruik gemaakt van hun diensten. Normaliter vraag ik ieder jaar in NL een non imm O aan op basis van huwelijk. Voor mij makkelijker omdat het op Chaeng Watthana altijd druk is en wij toch regelmatig in HatYai bij de familie komen en dan makkelijk ff een borderrun maak. Door corona was/is de borderrun niet mogelijk dus op 3 mssnden visum vertrokken. Mijn vrouw is een beetje onzeker op dit gebied en dus hun hulp ingeroepen. Achteraf goed want ik was TH binnen gekomen op non imm O op bassis van huwelijk en wou verlengen op basis van retirment. Minder rompslomp en papieren. Prima geholpen.

  • RonnyLatYa zegt op

   Waarom achteraf goed? Maakt helemaal niks uit.
   Het feit dat je het Non-immigrant O op bais van Thai Marriage hebt aangevraagd en bekomen, sluit niet uit dat je nadien de jaarverlenging op bais van Retirement vraagt. En andersom is dat ook het geval. Voor zover je dan dat je officieel getrouwd bent en je huwelijk in Thailand is geregistreerd.

   • Bert zegt op

    Officieel gehuwd in NL maar niet geregistreert in TH.
    Daarom moest er meer geregeld worden.

    • RonnyLatYa zegt op

     Ja kan best zijn dat er nog andere diengen dienen geregeld te worden, maar die registratie van je huwelijk in Thailand heeft helemaal niks te maken met je jaarverlenging als Retired. Kan je los daarvan aanvragen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website