Melder: UbonRome

Ref: Thailand Visa vraag Nr 046/22: Binnenkomst op basis van een “ Bilateral Agreement” met Thailand | Thailandblog

aan de hand van een artikel van vandaar m.b.t. Bilateral entree, zoals gevraagd door Ronny “Maar misschien zijn er lezers die hier ervaring mee hebben.”

Wilde ik reageren maar op dit soort artikelen kan geen directe reactie volgen vandaar hierbij mijn bijdrage.

Mijn lief is Laotiaanse en valt ook onder de Bilateral agreement en komt dus Thailand altijd binnen op grond van de bi-lateral overeenkomst tussen beide landen. Het enige verschil met Cambodja is dat Lao een 30 dagen entry krijgen en Cambodjaanse burgers 15 dagen.

Het blijkt niet mogelijk te verlengen zoals dat voor ons mogelijk is dus als wij samen zijn voor langere periode in ons huis naar de Isaan moet zij telkens even een border run maken waarna ze wel weer 30 krijgt na een nacht in Laos te zijn gebleven. Dit was wel tot en met de laatste keer (voor covid) op een land-border en weet niet zeker maar ik denk dat dat tot op heden niet mogelijk is waardoor het voor de vragen steller dus niet mogelijk zal zijn om zijn zoon te kunnen laten verlengen, maar zoals door Ronny aangegeven vragen kan geen kwaad.

Voor zo ver mijn/onze ervaring, inmiddels heeft mijn lief vast werk en een werk vergunning in Thailand waardoor er geen op en neer gereis nodig is elke 29ste of 30ste dag.


Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”.


» Laat een reactie achter


Rating: 3.50/5. From 2 votes.
Please wait...

1 reactie op “TB Immigration Infobrief Nr 012/22: Verblijf op basis van “Bilateral Agreement””

  1. Sjaak zegt op

    Melder: UbonRome
    Veel dank voor uw bijdrage betreffende mijn zoon. Niet kunnen verlengen met “Bilateral Agreement”.
    Groet Sjaak.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website