Vraagsteller: Hans

Aanvulling op mijn marriage visum verlenging. Vanochtend op bezoek geweest bij Jomtien Immigration. Op tijd daar, rond 07.00 am, aansluiten in de rij van circa 15 mensen. Ik heb geprobeerd een afspraak te maken via het online systeem, maar dat werkte niet optimaal. Kon alles invullen maar ontving ondanks meerdere pogingen geen bevestiging. Een mede wachtende vertelde mij dat het hem wel was gelukt, maar dat de immigratie employee hem desondanks achteraan liet aansluiten.

Mbt tot mijn bezoek, had alle papieren in orde dacht ik maar werd geconfronteerd met een nieuwe (?) regel. Namelijk nu is vereist dat de inkomensverklaring van de ambassade gelegaliseerd moet worden door het Ministery of Foreign Affairs te Bangkok. Heb daar online een afspraak gemaakt maar kan pas 25 februari daar terecht. Wees er dus tijdig bij!

Is deze voor mij nieuwe regel al verder bekend? Laat me jullie ervaringen hiermee weten.


Reactie RonnyLatYa

Ik heb wel eens meer gelezen dat immigratiekantoren eisen dat MFA de visumondersteuningsbrief legaliseert, maar het is de eerste keer dat ik lees dat dit ook in Jomtien het geval is.


Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”.

1 reactie op “TB Immigration Infobrief Nr 010/22: Immigration Pattaya – Thai Marriage – Jaarverlenging”

  1. Lung kees zegt op

    Zie bericht van 1 februari mbt ondertekening levenbewijs met daarin vermeld de procedure voor het maken van een afspraak


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website