Melder: Jacobus

Even een opmerking over het aanvragen van een visum voor Thailand via Thaievisa.go.th. Ik was gisteren bezig met een aanvraag voor een Non Immigrant O getrouwd met Thaise vrouw voor 3 maanden. Alles netjes verzameld en ingevuld juiste documenten ge-upload en aanvraag werd ook opgeslagen. Maar toen ik naar betalen ging, gaf hij onbekende fout aan en dat ik de aanvraag opnieuw moest doen. Aantal malen geprobeerd met documenten omgezet van JPG naar PDF en vice versa maar geen resultaat, zelfde bericht steeds.

Deze morgen weer geprobeerd. Wat bleek had ik mijn VPN uitstaan, toen ging het gelijk goed. Betaald en in behandeling. Dus een goede raad voor iedereen: zet je VPN uit!


Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”.

4 reacties op “TB Immigration Info Brief 066/22: Gebruik van VPN bij het aanvragen van een e-visum”

 1. Jan zegt op

  Jacobus,

  Vraagje het ging fout bij de betaling lees ik.
  Heb je . Ook ingevuld? Zo’ja eruit laten.
  Welke browser heb je gebruikt? Probeer een andere als het kan.
  Dit zijn tips omdat wij dat ook hadden toen een andere browser ging bijna alles goed totdat we bij de naam invulde zoals die op de kaart staat namelijk j.v.xxxx. Toen we master card belde was gebruik die .punt niet en toen ging bij ons de betaling wel goed.

 2. Pascal zegt op

  Waarom zou je je VPN laten op staan? Misschien even een reden geven?

  • Yak zegt op

   Waarom je VPN uitzetten, je wilt immers private internetten, nogal gecompliceerd als je bij iedere site die je bezoekt je VPN aan of uit zet.
   Mijn probleem is True, er zijn uren op de dag dat ik geen VPN kan gebruiken, wordt niet toegestaan, voornamelijk in de middag tot 7 uur in de avond.
   Vannacht naar de wedstrijd Ned vs Arg. gekeken, wel laat midden in de nacht maar wel een prima verbinding dankzij VPN verbonden met Nederland.
   Mijn partner moet maar weer eens praten met True.
   Mvg
   Yak

 3. Theiw zegt op

  Ja dat klopt, zodra je betalingen doet en dat heeft niets met True te maken. Als via een VPN werkt, gaat dat vaak met omleidingen die de verwerkende betalingsinstantie als onveilig beschouwd.

  Ik heb dat meerdere malen meegemaakt en niet alleen vanuit Thailand.

  Ook google opdrachten wordt dan om een extra beveiling de CHata code gevraagd soms met het bevestigen van auto of zeebrapaden


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website