Melder: Pat

Mijn ervaring met de Thaise ambassade in Brussel is ook niet positief. Hierdoor heb ik zelfs mijn vertrek in maart gemist. Ik kan je daarentegen wel het Antwerps consulaat aanraden. Zeer behulpzaam en zeer goede uitleg. De consul is Nederlandstalig, in Brussel spreekt men geen Nederlands de keren dat ik er geweest ben.

Succes!


Reactie RonnyLatYa

Je refereert wel naar een periode voor de lock-down die niks te maken heeft met de huidige dienstverlening en de huidige te volgen procedure.

Volgens mij ben je momenteel zelfs verplicht via een ambassade te gaan en heeft het consulaat in Antwerpen hier zelf niets mee te maken heeft. Op hun eigen website (consulaat) is er alvast daarover geen info te vinden. De laatste wijziging daar was in 2017 met nieuwe openingsuren.

Maar niets weerhoud je natuurlijk ervan om je ervaringen met Brussel of Antwerpen in een apart artikel neer te schrijven.

Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel Thaise am. Bedankt voor uw begrip en medewerking”

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa

2 reacties op “TB Immigration Info Brief 055/20: Thaise ambassade Brussel/Consulaat Antwerpen”

  1. Ronny zegt op

    Mijn zoon vanwege het overlijden van zijn moeder moest daar ook zijn. En hij moest ook via de Thaise ambassade te Brussel. Moeilijk te bereiken telefonisch, enkel op vrijdag van 9 uur tot 15 uur. Niet zoals op de website staat vermeld. De Thaise personeelsleden nemen de telefoon niet op indien men belt van maandag tot en met donderdag. Op vrijdag is er iemand van de security (Belg) en die beantwoord alle telefoons en e-mails van de vorige dagen. Wij hebben 4 maal op één week moeten naar Brussel gaan om alles in orde te krijgen. En ge moet van alles copy’s ook meenemen, want dat wordt daar niet gedaan, al dat men het wel ziet staan. We hebben zelfs geprobeerd om de ambassade te Den Haag te contacteren, maar dat was even stil. Voor de juiste hebben we zelfs contact kunnen hebben met de Thaise ambassade van Oslo, en zo de juiste info verkregen. In Antwerpen op consulaat konden we niet terecht.

  2. winlouis zegt op

    Mijn vroegere contacten met de Thaise Ambassade te Brussel zijn ook ZEER teleurstellend.!! Ik ga reeds 5 jaar niet meer naar Brussel, omdat ze daar zeer onvriendelijk en ook niet behulpzaam zijn.! Bij het Consulaat te Berchem, zijn ze altijd vriendelijk en zeer behulpzaam.!!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website