Melder: RonnyLatYa

Voor de geïnteresseerde. De nodige informatie (link) voor het bekomen van een Long Term Resident visa (LTR) is nu ook zichtbaar op de website van de Thaise Ambassade in Den Haag.

Zie onder:

CATEGORY 8: Long Term Resident

1. Long-Term Resident Visa

VISA TYPE: LTR (5 + 5 years stay or less in accordance with the validity of the visa)

FEE: 1,750 EUR for multiple entry (10 years validity)

Conditions and REQUIRED DOCUMENTS

E-Visa Categories, Fee and Required Documents – สถานเอกอัครราชทูต ณ กรุงเฮก (thaiembassy.org)

Denk er aan dat wanneer je zulk een visum wil aanvragen, je de aanvraag met de nodige bewijsstukken eerst moet richten aan de BOI voor pre-screening

Binnen de 20 werkdagen krijg je al dan niet een goedkeuring.

Enkel met die goedkeuring kan je dan het visum aanvragen aan de ambassade

https://ltr.boi.go.th/page/pre-screening.html


Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”.

1 reactie op “TB Immigration Info Brief 044/22: Long Term Resident visa (LTR)”

  1. Henk zegt op

    Het gaat o.a. om de categorie vermogende gepensioneerden, dus aan te tonen door het hebben van geld dan wel via Thai investeringen. (Geld, geld, geld. Money, money, en anders geen honey.) Jammer! TH ware te prijzen als ook aan de al langer verblijvenden bv na een periode van 5 jaar een dergelijke mogelijkheid zou worden geboden.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website