Melder: Sven

Vandaag 29/04 naar Tha Yang geweest voor de jaarlijkse visa extention. Alle papieren meegenomen behalve het geel adresboek (vergeten). Ik heb wel een roze farang id kaart en die werd aanvaard voor mijn adres. Het immigratiebureau was opgedeeld in tweeën. Een deel buiten, het hoofdgebouw voor de 90 dagen en adreswijzigingen, binnen voor de verlenging, daar zat ik alleen.

Alles was gedaan op een goede 20 minuten ook hebben ze mijn 90 dagen melding onmiddellijk aangepast tot 31 juli. Dus alles ging daar zeer vlot.


Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website