Melder: RonnyLatYa

Thai Immigration heeft aangekondigd dat buitenlanders die niet in staat zijn om terug te keren naar hun thuisland vanwege Covid-19 of door de aanhoudende oorlog in Oekraïne, tot 24 mei toestemming kunnen vragen om hun verblijf in Thailand te verlengen.

Dit wil dan zeggen dat de aanvraag van de zogenaamde Corona verlenging van 60 dagen is verlengd tot 24 mei en uitgebreid werd naar zij die door de oorlog in Oekraïne niet in de mogelijkheid zijn om terug te keren.

Men zou dan in Thailand kunnen blijven tot 23 juli indien de aanvraag nog gebeurt op 24 mei.

Normaal is deze verlenging niet van toepassing voor Non-immigrants, m.a.w. enkel voor zij die hier verblijven met een Tourist status en voor zover immigratie de aanvraag aanvaardt natuurlijk. Men zal ook eerst de gewone 30 dagen moeten aangevraagd hebben alvorens deze kan aangevraagd worden.

Om deze verlenging te bekomen dien je o.a. volgend formulier in te vullen:

Zie Affidavit for granting permission for temporarily stay in the Kingdom during the pandemic situation of COVID-19

Bron: Richard Barrow


 

Note: “Reacties zijn zeer welkom op het onderwerp, maar beperk u hier tot het onderwerp van deze “TB Immigratie Infobrief. Heb je andere vragen, wil je graag een onderwerp behandeld zien, of heb je info voor de lezers, dan kan je dat steeds sturen naar de redactie. Gebruik hiervoor enkel www.thailandblog.nl/contact/. Bedankt voor uw begrip en medewerking”.

 

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website