Na een kortstondige ruzie in een garage (Muang district) schiet een Thaise man zijn 28-jarige vriendin en haar moeder dood, vervolgens loopt hij dansend weg, schrijft Bangkok Post.

Op de video van bewakingscamera’s is te zien hoe de 35-jarige dader Tasaphol H. na een kort gesprek zijn pistool pakt. Dit doorlaadt en eerst zijn vriendin doodschiet. De moeder van de vriendin die probeerde te vluchten uit het kantoor, wordt vervolgens ook geëxecuteerd. De man riep na de schietpartij dat ‘iedereen getuige mocht zijn’ van zijn gruweldaad en maakte een soort vreugdedansje. De man vermoordde zijn toekomstige echtgenote want op 28 augustus zouden ze gaan trouwen.

Volgens een politiewoordvoerder waren de slachtoffers Kewelin H. (28) en haar moeder Wimol H. (48) op slag dood nadat de dader drie kogels afvuurde op zowel dochter als moeder.

De Thaise politie is inmiddels een zoektocht gestart naar H. die nog steeds voortvluchtig is.

Video Thaise man schiet vriendin en haar moeder dood

Opgepast, de beelden kunnen schokkend zijn:

[youtube]http://youtu.be/VAhFJjoH0Ms[/youtube]

5 reacties op “Thaise man schiet vriendin en haar moeder dood en loopt dansend weg (video)”

 1. Khun Peter zegt op

  Bizar. Zo’n kerel moet toch compleet gestoord zijn. Ze zullen hem wel snel te pakken krijgen en gelukkig komt hij in Thailand nooit meer vrij. Kan hij de rest van zijn leven in een cel zijn daden overdenken. Helaas een schrale troost voor de nabestaanden.

 2. Rob V. zegt op

  Ongeloofelijk, zeer bizar en afschuwelijk. Dan zit er echt een steekje bij je los. Het is trouwens nog eens hartstikke laf ook. Hebben de anderen toeschouwers dan nog geluk mee dat hij niet in een vlaag van woede iedereen en alles neermaaide. Hoop dat ze hem snel pakken en hij de rest van zijn leven in de cel rot. Gadver.

 3. Franky R. zegt op

  Wat een woest mannetje!

  Ze zullen hem wel snel te pakken krijgen, de BIB.

 4. Dennis zegt op

  3 kogels per persoon? Dat klinkt als een ervaren schutter; iemand zonder ervaring met vuurwapens schrikt zich voornamelijk wezenloos bij het afvuren van het 1e schot (terugslag, lawaai). En dan ook nog doel treffen. Meneer de schutter is mijns inziens dus bedreven in het hanteren van een vuurwapen. Crimineel? Agent? In ieder geval bekend met vuurwapens. En een volslagen idioot natuurlijk, maar daar zijn we het allen over eens.

  En dan die camera’s; Ik maar denken dat ze meesten uitstaan of niet functioneren, maar er komen vanuit Thailand toch aardige schokkende beelden de wereld in; Taxipassagiers die worden afgemaakt na een onenigheid over een paar baht, nu deze kapsalon….

 5. Gringo zegt op

  Vandaag gelezen in een Thaise (engelstalige) krant:

  Police have issued a rare “jub tai” order, which literally translates to “catch dead,” to all officers.

  Gewoon afschieten dus, de beste oplossing, denk ik maar zo!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website