beersonic / Shutterstock.com

Santorini Park in Cha-am (bij Hua Hin) is een themapark geheel in stijl van het beroemde Griekse eiland. Je treft er een indrukwekkende reeks winkels, restaurants, een pretpark en een waterpark. Plezier voor de hele familie dus.

Eenmaal binnen waan je jezelf in een Grieks dorpje gelegen op een eiland in de Egeïsche Zee. Een foto maken met op de achtergrond de witte huisjes en blauwe koepelkerkjes, doet je denken aan een ansichtkaart of Griekse reisgids, maar niets is minder waar.

Het Santorini Park heeft vijf zones voor allesomvattend vermaak. Park Zone is het pretpark met een 40 meter hoge reuzenrad en andere avontuurlijke kermisattracties. Village Zone draait helemaal om de dorpsarchitectuur van het Griekse eiland en de relaxte vibe. Dwaal door het doolhof van geplaveide steegjes met witgekalkte gebouwen van twee verdiepingen en meer dan 140 boetiekjes.

In de Rest Area vindt je een groot aantal fastfoodrestaurants, cafés, salons voor persoonlijke verzorging, een benzinestation, gemakswinkels en meer souvenirwinkels. Naast winkelen en amusement heeft Santorini Park ook een activiteitenzone, een buitenruimte van 3.000 m² waar live concerten en optredens worden gehouden. The Weekend Art Market biedt je een soort vlooienmarkt met een ruime keuze aan creatieve souvenirs en handwerken om mee naar huis te nemen.

Het in 2013 bijgebouwde waterpark genaamd “Santorini Water Fantasy” is ook spectaculair . Dit waterpretpark is maar liefst 30.000 vierkante meter groot.

Meer informatie:

Santorini Park Cha-Am

Openingstijden: ma – vr 10:00 – 19:00, za – zo 09:00 – 19:00 uur

Locatie: Phetkasem Road (198 km post)

Tel: +66 (0) 2 434 6921- 8

 

ome pianuch / Shutterstock.com

» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Santorini Park in Cha-am, een stukje Griekenland in Thailand”

  1. Let op: Op dit moment is het waterpark gesloten vanwege een verbouwing.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website