Het Plasuanmontip National Park is een van de meest populaire toeristische attracties in de provincie Chumphon in Thailand. Het park is een paradijs voor natuurliefhebbers en biedt een prachtig uitzicht op de omliggende bergen, bossen en watervallen.

Het Plasuanmontip National Park bevindt zich in het sub-district Banna, in het district Meung. Het is een prachtig, rustig park met een grote vijver vol karpers en siervissen. Dit park is privébezit, maar de eigenaar opent het voor toeristen en laat hen gratis binnen.

In het park is het zeer schoon en er zijn veel bergen en bossen in de omgeving. Het park is gedecoreerd met Bougainvillea-tuinen langs een pad en is een natuurlijk leercentrum vanwege de verscheidenheid aan planten.

In het park is er een paviljoen waar bezoekers kunnen zitten en de vissen kunnen voeren.

Als je hier wilt ontspannen, kun je hier dagelijks terecht van 8.00 tot 16.30 uur. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 0 7755 5099 of 08 1895 9516.

Om hier te komen, gebruik je de Phetkasem-weg (nr. 41) en ga je 4 km verder voordat je rechtsaf slaat naar Bankunkrating. Daar zie je het kruispunt. Sla linksaf en volg dezelfde weg als Wattumsing. Sla vervolgens rechtsaf en ga 1 km rechtdoor. Je komt langs dorpen met diverse fruitboerderijen langs de weg.

Bron: TAT

1 reactie op “Plasuanmontip National Park in Chumphon, voor natuurliefhebbers”

  1. Lung addie zegt op

    Het park is gelegen in mijn onmiddellijke omgeving op een 40km hier vandaan.
    Het is idd een bezoek waard, heel mooi en heel goed onderhouden. Een aanrader dus.
    Ben er reeds verschillende malen geweest met Belgische en Nederlandse bezoekers.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website