Ook rondom Pattaya is het ‘gezellig’: Mimosa

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Bezienswaardigheden, Thailand tips, Themapark
Tags: ,
31 oktober 2018

Tooykrub / Shutterstock.com

Een gezellig dagje uit geweest met mijn vrouw en daarbij hebben we uitgebreid de tijd genomen om een bezoekje te brengen aan Mimosa: “De city of love”.

Wat is Mimosa?

Er is al eens een artikel op dit Blog verschenen over Mimosa bij de opening zover mij bekend. Wat is Mimosa? Mimosa is eigenlijk een winkelcentrum, maar dat is te simpel. Mimosa lijkt op de Floating market, maar dan zonder water en Mimosa lijkt op Disney (o.a. Mainstreet maar dan zonder Disney-figuren en zonder sprookjes. En Mimosa is een beetje Anton Piek.

Mimosa is opgebouwd  bestaat uit hele leuke huisjes en gebouwtjes in de (hoofdzakelijk) “oude “ Europese stijl. Er is inderdaad een soort Mainstreet bestaande uit hoofdzakelijk restaurants een terras een coffeeshop (met koffie) hahaha. Verder kan je lekker rondlopen door het leuke ‘dorpje’ en allerlei leuke winkels bekijken.

In het seizoen, nu dus,  zijn er regelmatig shows, zowel binnen als buiten. Leuke vlotte show van zo’n drie kwartier met dans en zang. Gezellig om naar te kijken. Het is zeer de moeite waard om een lekker relaxed daar rond te kijken en te wandelen.

MrLeefoto / Shutterstock.com

Waar is het?

Het is met auto, taxi of motorbike ongeveer een 20/25 minuten vanaf Pattaya, rijden in de richting van Sattahip. Onder weg ziet U van ver al het grote Hotel “Ambassador “Als U daar bent, dan bent U ook bij Mimosa. Mimosa staat er nagenoeg recht tegenover.  Het is in ieder geval een aardig stukje voorbij de floating market.

Ik hoop voor een aantal mensen toch weer een leuke attractie te hebben beschreven. Geniet er van. Deden wij ook.

Meer informatie: www.mimosa-pattaya.com

Ingezonden door Ruud

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website