Verscholen in het diepe zuiden van Thailand vind je Khao Sok National ParkKhao Sok herbergt een indrukwekkend regenwoud, kalksteen rotsen, smaragdgroene meren, ruisende watervallen, rivieren die stromen door weelderige valleien, geheimzinnige grotten en een diversiteit aan exotisch wild. Het is dan ook één van de mooiste nationale parken van Thailand.

Het park met een oppervlakte van 739 km² is uniek door de aanwezigheid van een oerbos. Dit overblijfsel van het regenwoud is zelfs ouder en gevarieerder dan het Amazone regenwoud.

In het park leven veel exotische wilde dieren, waaronder de Aziatische olifant, sambars, bantengs, tapirs, dwergherten, cobra’s, pythons, reptielen, apen, vleermuizen en meer dan 300 verschillende soorten vogels.

Om vanuit Bangkok naar het Khao Sok National Park te komen, neem je ‘s avonds de nachttrein naar het Zuiden. Na een goede nachtrust in een tweede klas air-conditioned sleeper kom je de volgende ochtend aan in Surat Thani.

Video: Khao Sok National Park

Bekijk hier de video:


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 4 votes.
Please wait...

2 reacties op “Khao Sok National Park (video)”

  1. Benver zegt op

    Het is er prachtig. Op het meer veel bootjes maar dat is normaal. Een klein paradijs zowel het bos als het meer.

  2. C.M.H. van der Velden zegt op

    Op doorreis per auto van Bangkok naar Krabi twee dagen in Khao Sok doorgebracht, met een prive longtail de meren doorkruist. Fantastisch! Onze gids wist uiteraard ook de goede restaurants te vinden. Een onvergetelijke ervaring!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website