Het is een prachtig gezicht 30 luchtballonnen die gaan opstijgen vanaf het Singha park in Chiang Rai. Ze nemen deel aan het Chiang Rai International Balloon Fiesta 2019, een van de competities die in Asean worden gehouden. De wedstrijd duurt in totaal 4 dagen. Zondag is de laatste dag. 

De Singha Park International Balloon Fiesta is een begrip. Er zijn maar liefst 14 landen vertegenwoordigd met deelnemers uit het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Zwitserland, Brazilië, Filippijnen, Zuid-Korea, Taiwan, Oostenrijk, Letland, Duitsland, Italië en Japan.

Gisteren stond het evenement in het teken van Valentijn. De luchtballonnen vallen vooral op door hun bijzondere vormen en uitbeeldingen.

upoj chumsana / Shutterstock.com

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “International Balloon Fiesta 2019 in het Singha park in Chiang Rai”

  1. Co zegt op

    Samen met mijn vriendin hier gisteren geweest. Indrukwekkend om al die balonnen van dichtbij te kunnen bewonderen. Ook het geboden livemuziek viel goed in de smaak. Uiteraard was er ook voldoende aanbod aan hapjes en drankjes. De organisatie verdient een dikke pluim voor een prachtig georganiseerd evenement!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website