Heel wat jaren geleden bezocht ik in Pattaya het Alcazar theater. De voorstelling werd in die tijd in de volksmond nog enigszins onparlementair als travestieten show betiteld.

De geschiedenis van Alcazar gaat terug naar november 1981 toen een theater met 350 zitplaatsen in gebruik werd genomen. Het succes was ongekend en binnen tien jaar van haar bestaan verrees een nieuw prachtig theater met maar liefst 1200 zitplaatsen.

Eerlijk gezegd heb ik na het eerste bezoek nooit meer de behoefte gevoeld om voor een tweede maal de show te bezoeken. Had het wel gezien zo dacht ik. Toch een grote vergissing zo is achteraf gebleken.

Een dezer dagen heb ik Alcazar nogmaals bezocht en heb genoten van een sprankelende show uitgevoerd door travestieten. Als man kijk je bewonderend naar supermooie ‘dames’, maar helaas weet je wel beter. En mocht je denken er een ordinair gevoel bij te krijgen dan sla je de plank volkomen mis. Stijlvolle dansen, verbluffende decors, fantastisch geluid, fenomenale lichteffecten, bijna levensecht uitgevoerde playback, schitterende kostuums en dit alles zeer professioneel uitgevoerd. Maar liefst ruim 400 medewerkers maken deel uit van de organisatie. Kortom een wervelende 70 minuten achterelkaar vlot lopende show waarbij verbazingwekkend snel van decor wordt gewisseld. Kortom wereldklasse!

Per avond staan vier voorstellingen gepland om 17.00 -18.30 – 20.00 en 21.30 uur. Prijzen: 600, 800 en 1000 baht voor respectievelijk eerste etage, begane grond en VIP. Deze prijzen betaal je als je gewoon van te voren aan de kassa boekt. Je kunt ook via internet boeken en dan ben je iets goedkoper uit.

Alcazar Cabaret is op Second Road gelegen en is gemakkelijk per songthaew -het 10 baht busje- bereikbaar.

Voor alle leeftijden geschikt, dus kinderen kun je rustig meenemen en ook die zullen -evenals pa en ma- ervan genieten.

No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Alcazar Cabaret Pattaya, een aanbeveling”

 1. Harrybr zegt op

  Ooit eens met een zakenrelatie bezocht; we waren beiden 55+.
  Hij vond, dat het de hoogste tijd werd, dat ik een oogarts ging bezoeken, want.. dat ware toch echt nette dames.
  Aan het eind liepen we langs de “dames”, voor een tip.
  Buiten was zijn commentaar: “morgenochtend eerst naar een oogarts…. en de verbouwing van mijn huis… laat ik door Thais doen “.

 2. kees zegt op

  Circa 25 jaar geleden ben ik hier geweest omdat een vriendin van mij dit eens wilde zien. Ik vond het best aardig , maar zij vond dat er teveel Chinese invloeden waren. Liever ging ze naar het kleine ladyboy showtje op de hoek second road en soi Postoffice. Dit laatste is inmiddels al enkele jaren gesloten.

 3. Fransamsterdam zegt op

  Altijd leuk, keurige zaal, prima techniek en mooie show.
  Bepaald niet aanstootgevend of gewelddadig, dus in die zin zeker geschikt voor alle leeftijden, maar ik kan mij voorstellen dat het voor sommige kinderen enigszins verwarrend is, dus je moet er denk ik als ouder toch wel een beetje voorbereid zijn op het beantworden van eventuele vragen.
  Uit het archief mei 2015:

  https://youtu.be/XugsQVQJJ0M


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website