De Royal Thai Embassy in Den Haag en de Thaise gemeenschap in Nederland organiseren wederom het Thailand Grand Festival op het Plein in Den Haag.

Dit weekend evenement zal de Thaise cultuur en tradities van verschillende vormen voorzien; Het wereldberoemde Thaise “street food*” fair presenteren vers bereide Thaise hartige gerechten en snoep; Thaise drankjes en bieren; Optredens van Thaise traditionele en hedendaagse muziek en dans; Demonstratie van zelfverdediging kunst “Muay Thai”; Thaise spa via de traditionele stijl van massage voor therapeutische en ontspannende doeleinden; Presentatie van Thaise producten en ambachten en nog veel meer activiteiten!

Na het succes van de edities van 2014 en 2015, welke in Den Haag waren georganiseerd, wenst de ambassade deze ervaring te vernieuwen en nodigt de Hagenaren, het Nederlandse Publiek, uit, evenals geïnteresseerde bezoekers, om de komst van de zomer in stijl te vieren! Dit is de beste kans om de Thaise gemeenschap in Nederland te leren kennen via haar gezamenlijke activiteiten en de beroemde Thaise gastvrijheid en vrolijkheid te ervaren.

Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis!

Bijzonderheden

Thailand Grand Festival wordt gehouden op zaterdag 2 juli 12:00 – 20:00 uur, op het Plein in Den Haag.

Bereikbaarheid en parkeren: Het Plein is zowel te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer als met de auto. Talloze tram- en buslijnen stoppen in de buurt. Vanaf treinstation Den Haag Centraal hoef je maar vijf minuten te lopen en je bent er. Onder het plein bevindt zich de grote Pleingarage en andere parkeergarages in de buurt zijn Q-park Grote Markt en Muzenplein.

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Agenda: Thailand Grand Festival, zaterdag 2 juli in Den Haag”

  1. Danzig zegt op

    Aanvulling voor de mensen die zaterdag niet kunnen: ook op zondag 3 juli wordt dit festival georganiseerd.

  2. lupus zegt op

    Was er vorig jaar .Veel eet- kraampjes, niet zoveel Thaise cultuur ,promotie van reizen e.d.. Het viel me een beetje tegen.
    Optredens op podium van danseressen was wel mooi (kinderen en volwassenen)


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website