Zoals eerder deze week aangekondigd door ambassadeur Karel Hartogh zelf, zal hij in de week van 12 juni a.s. samen met zijn echtgenote Maddy Smeets, Bangkok bezoeken. Graag maken zij van deze gelegenheid gebruik om bij te praten met de Nederlandse gemeenschap in Thailand tijdens een koffieochtend op de Residentie op vrijdag 16 juni van 10:00-12:00 uur.

Leden van de Nederlandse Vereniging Thailand en andere belangstellenden zijn van harte welkom bij deze gelegenheid.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 9 juni door een e-mail te sturen naar BAN-CDP@minbuza.nl met vermelding van ‘Koffieochtend’ in de titel van de e-mail.

Gezien de beperkte capaciteit van de Residentie wordt geïnteresseerden aanbevolen zich zo snel mogelijk aan te melden. Er is geen gelegenheid tot parkeren op het ambassadeterrein. Bezoekers dienen een geldig identiteitsbewijs te kunnen overleggen.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Agenda: Koffieochtend met ambassadeur Karel Hartogh”

  1. Rob V. zegt op

    Een kop koffie ben ik altijd wel voor de porren. Nouja, niet ‘s nachts of er moet een Moorkop bij zitten… Ik ben helaas niet in Thailand maar waardeer het iniatief zeer. Het zal vast een gezellig (sanoek) samenzijn worden, maak er een mooie ontspannen dag van. 🙂

    • colin de jong zegt op

      Inderdaad een zeer positief gebaar, maar ik zie Karel en zijn vrouw al een dag ervoor.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website