Ongeveer 12 jaar geleden startte de in Deurne wonende Thaise Panasaya Phoomchuang, het bedrijfje PANAMAN om de prachtige zijden sjaals die in haar thuisland geweven worden in België te promoten en te verkopen.

Meer dan 500 verschillende sjaals zijn ter beschikking van zowel winkels als particulieren. Ze worden te koop aangeboden via de website www.panaman.be. Op 17 december organiseert PANAMAN een stockverkoop waarop deze sjaals aan 50 tot 80% korting worden verkocht.

Praktisch

Op zondag 17 december organiseert PANAMAN een stockverkoop waarbij men prachtige handgeweven zijden sjaals uit Thailand met 50 tot 80% korting kan kopen. Er is ook een kleine tentoonstelling waarin men het proces “van zijderups tot zijden sjaal” kan ontdekken. Men kan er ondermeer de zijdecocons bekijken en ruwe of gewassen zijde voelen. Educatieve borden vertellen het leven van de zijderups en hoe de zijdenraad wordt omgetoverd tot een prachtige sjaal.

  • Wanneer? Zondag 17 december, van 10 tot 17 uur
  • Waar? Constant Jorislaan 19 te Deurne (Antwerpen)

» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website