Agenda: Boemelen naar Mahachai

Door Redactie
Geplaatst in Agenda
Tags: , , ,
5 maart 2014

Op 18 maart organiseert de NVT een excursie naar Mahachai. Een leuk dagje uit met een lokaal treintje bekijken we de omgeving van Bangkok.

We verzamelen op dinsdag 18 maart om 09.30 uur op het BTS station Wongwienyai. Iets later wandelen we naar Wongwienyai treinstation, waar we in het lokale boemeltje stappen. Een uurtje later arriveren we  op een station annex overdekte markt. We lopen door het dorpje, en gebruiken de lunch in een prima visrestaurant gelegen aan het water. Rondom 14.00 uur gaan we weer terug naar Bangkok.

De trip is gratis voor leden van de NVT (Bangkok, Hua Hin, Pattaya), niet-leden betalen Bt 300 p.p. Koffie en de trein zijn inbegrepen, lunch is voor eigen rekening.

Interesse om mee te gaan? Geef je dan op voor 13 maart bij evenementen@nvtbkk.org, en vermeld met hoeveel personen je mee wilt.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Agenda: Boemelen naar Mahachai”

  1. Christina zegt op

    Hallo, Dit is een aanrader het vis restaurant is erg goed en schoon goede toiletten. Een must is om met de boot even te gaan varen een openbaring. Ook kun je voordelig gedroogde vis kopen al je ervan houdt. Ook de overkant van het water is erg interessant en de tempel. Jammer dat ze al vroeg weer terug gaan met de trein die al een belevenis is het tuft zo door de marktkramen. Veel plezier als we gaan doen we dit zeker nog een keer.

  2. Dick Koger zegt op

    Onder de titel Een boemeltje naar de kust schreef ik eerder een stukje over dit prachtige treinreisje, dat op 24 juni 2013 op dit blog geplaatst werd.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website