De Bangkok Metropolitan Administration (BMA) slaat de handen ineen met de Toerismeautoriteit van Thailand (TAT) en World Athletics om de “Running through the City, Amazing Thailand Marathon Bangkok” te lanceren.

Het evenement mikt op de stimulering van sporttoerisme in zowel Bangkok als heel Thailand. Wereldwijd hebben vele prominente steden een eigen marathon.

Dit sportevenement is gepland voor 3 december 2023, waarbij een opkomst van minstens 30.000 deelnemers wordt verwacht, waaronder 5.000 internationale lopers. De start is in het Rajamangala Stadion, terwijl de finishlijn bij het Democracy Monument op de Ratchadamnoen Road ligt. Na de race verzamelen de lopers zich op het stadsplein, het zogenaamde finishgebied.

Inschrijvingen starten op 19 september 2023. Voor meer informatie kunt u terecht op www.amazingthailandmarathon2023.com.

Bron: Amazing Thailand Marathon Bangkok

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website