Het Hua Hin Centennial Park is een splinternieuw tenniscomplex naast het grote appartementscomplex langs de overfly ten zuiden van de Phetkassem road in Hua Hin.

Het bestaat uit een indrukwekkend gebouw met kantoren, VIP-ruimtes, restaurant, kleedkamers en en een groot aantal tennisterreinen. Jammer dat men nooit gedacht heeft aan een overdekt sportcomplex want als fervente tennisspeler vraagt het veel energie om steeds in temperaturen van rond de 30° te moeten spelen.

Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe complex werd er een internationaal tennistornooi georganiseerd.(Hua Hin Challenge ATP 2015). Vorige week heb ik de match tussen Yannick Mertens (198) en Juergen Klopp (147) gezien. Deze week komen de vrouwen aan de beurt en op woensdag (10 nov) om 18 u speelt onze nationale Flippie (nr 97-Kirsten Flipkens) haar 1/16de finale match tegen de Thaise Khumkhum (nr 194).

Wie komt Flippie supporteren? Tot in de finale?

Toegangsprijs is 500 baht. Er is een ruime parking.

Ingezonden door Robert


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website