Daar komt hij, daar komt hij….

Beste ouders, lieve kinderen!

Sinterklaas heeft zijn reisprogramma naar Hua Hin klaar. Op woensdag 29 november doet hij voor de Nederlandse Vereniging in  Hua Hin en Cha Am zijn twee hoofdpieten  het fameuze hotel-restaurant White Sand Beach aan. Wat een plezier zal dat geven (en wat een strooigoed)!

De vereniging begint om 17.00 uur met de festiviteiten, om circa 17.30 gevolgd door de intocht van Sinterklaas. Lieve kinderen: uiteraard ook met de nodige presentjes.

De muziek, onder meer met karaoke, wordt deze avond verzorgd door de Music Dream.  U mag dansen, u mag springen, u mag mooie liedjes zingen.

Voor de ouders staat een gratis echt Hollands buffet klaar, met rauwe andijvie stamppot (spekjes!), hutspot, erwtensoep en gehaktballetjes. De kinderen kunnen genieten van frieten en chocolademelk. De liefhebbers van Thais eten komen in White Sand Beach ook aan hun trekken.

Dit vorstelijke buffet wordt de leden van de NVT aangeboden door Matthieu en André van AA  Insurance Brokers Hua Hin. 

Sinterklaas verzoekt de leden die de avond willen bijwonen, zich vóór 21 november te melden via hansjbos@gmail.com, met opgave van aantal ouders, kinderen en voorkeur voor de vermelde gerechten. Dit in verband met de capaciteit van de keuken.

Niet-leden dienen zich eveneens vóór 21 november op te geven. Zij betalen 250 baht per persoon voor het buffet.

Sinterklaas verzoekt ouders met kinderen cadeaus (één per kind) op 29 november aan te leveren, met een maximale waarde van 500 baht en duidelijk voorzien van de naam van hun kind. Graag ook enkele leuke gegevens van het kind.

Tenslotte houdt de Sint u op de hoogte, net als in de vorige jaren, van zijn tocht uit Spanje naar Thailand via het wekelijkse Sinterklaas-journaal dat einde oktober zal beginnen.

Tot  woensdag 29 november 17.00 uur bij White Sand  Beach.

Sinterklaas

Hoofdsponsor Sinterklaasfeest  29 november 2017 van de NVTHC: AA Insurancebrokers Hua Hin


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Agenda: Uitnodiging aankomst Sinterklaas en zwarte Pieten in Hua Hin/Cha Am 29 november 2017”

 1. Pieter de Boer zegt op

  Graag wil ik samen met mijn Filipijnse vriend
  ons opgeven voor deze avond. Wij zijn geen lid. De kosten zijn geen probleem. Is het voor ons mogelijk de avond bij te wonen? BVD
  Pieter de Boer.

  • Khun Peter zegt op

   Sinterklaas verzoekt de leden die de avond willen bijwonen, zich vóór 21 november te melden via hansjbos@gmail.com, met opgave van aantal ouders, kinderen en voorkeur voor de vermelde gerechten. Dit in verband met de capaciteit van de keuken.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website