Van 24 tot 28 februari 2023 vindt het ‘Pattaya International Kite on the Beach Festival’ plaats op Pattaya Beach, voor Central Pattaya Beach.

Het Pattaya International Kite on the Beach Festival is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt op het beroemde Pattaya Beach in Thailand. Het festival trekt deelnemers en toeschouwers van over de hele wereld die komen genieten van kleurrijke en unieke vliegers die in alle vormen en maten opstijgen in de blauwe lucht. Bezoekers kunnen genieten van verschillende activiteiten, waaronder een kite-making workshop en live muziekoptredens, terwijl ze genieten van heerlijk eten en drinken dat te vinden is in de vele kraampjes langs het strand.

Het evenement is een geweldige gelegenheid om te genieten van de prachtige stranden van Pattaya, terwijl je ook de rijke cultuur en tradities van Thailand kunt ontdekken.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website