Het Pattaya International Fireworks Festival 2022 wordt gehouden op 25-26 november 2022 op Pattaya Beach. Dit festival, het grootste jaarlijkse festival dat door Pattaya City wordt georganiseerd, biedt de toeschouwers een spectaculaire vuurwerkshow, muziekconcerten, entertainment, een straatmarkt, heerlijke streetfood cuisine, culturele activiteiten en meer op en bij het strand. De toegang is gratis.

Het hoogtepunt is het oogverblindende vuurwerk langs het strand van Pattaya door vier internationale teams, namelijk België, de Filipijnen, Maleisië en Canada. Toeschouwers kunnen ervoor kiezen om te genieten van het briljante vuurwerk op Pattaya Beach zelf of van verschillende restaurants op het dak, die eet- en drinkarrangementen aanbieden.

Op vrijdag 25 november omvat het evenementprogramma de officiële openingsceremonie om 19.00 uur, het vuurwerk van het Belgische team start om 19.30 uur, het Filippijnse team om 19.45, het Maleisiese team om 21.15 uur en het Canadese team om 21.30 uur.

Op zaterdag 26 november voert elk van de vier teams een tweede show uit. Deze keer begint Canada om 19.30 uur, de Filipijnen om 19.45, België om 21.15 uur en Maleisië om 21.30 uur.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website