Agenda: Jef Neve en Teus Nobel op 4 juni in Hilton Bangkok

Door Redactie
Geplaatst in Agenda
Tags: ,
11 mei 2019

Jef Neve is een Belgische jazzpianist en Teus Nobel is een Nederlandse jazztrompettist. Samen vormen zij een uniek duo, dat alweer geruime tijd samenwerkt en optreedt in binnen- en buitenland.

Hun samenwerking begon in 2017 toen hun album “Spirit Control” werd gemaakt. De positieve opname- en componeerkracht van deze muzikale samenwerking is te horen op dat album.

Terwijl Jef en Teus in 2018 op Europese tournee waren voor het album, groeide hun professionele samenwerking evenals hun wederzijds respect en vriendschap. Ze zijn blijven optreden en opnemen als een duo in Europa en daarbuiten – hun Duo-project.

The Duo Project presenteert een mix van hun composities, evenals enkele cool jazz-normen, afgewisseld met verhalen en chats door deze grappige en verbaal sterke muzikanten. Ze stoppen nooit om elkaar uit te dagen en te plagen op het podium, een plezier om naar te kijken en te luisteren!

Op weg naar het Melbourne Jazz Festival in Australië hebben zij besloten eenmalig een optreden te verzorgen in Thailand en wel op 4 juni aanstaande in de “Threesixty Jazz Lounge” van het Millenium Hilton Hotel, Bangkok. Zie de poster voor meer details.

Redactie


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website