Agenda: Hua Hin jazz festival 18-19 mei 2018

Door Redactie
Geplaatst in Agenda
Tags: ,
2 mei 2018

Liefhebbers van Jazz kunnen binnenkort weer hun hart ophalen in Hua Hin. Daar wordt op 18 en 19 mei het internationale jazz festival georganiseerd. 

Het jaarlijkse Hua Hin International Jazz Festival is prominent aanwezig op de kalender van muziekevenementen in Thailand. Door de jaren heen heeft het evenement toeristen en jazzliefhebbers, zowel Thaise als buitenlandse, geïnspireerd om Hua Hin te bezoeken voor een onvergetelijke reis met uitstekende live jazzvoorstellingen.

Dit jaar bestaat de line up van het Hua Hin International Jazz Festival 2018 uit een mix van internationale en lokale jazzartiesten en enkele andere muzikanten. Ze zullen op twee podia optreden: Beach Stage (main stage) en een Open Stage.

Het Hua Hin International Jazz Festival 2018 wordt gehouden op het strand van Hua Hin. Het tweedaagse evenement vindt dagelijks plaats van 17.00 – 24.00 uur. De toegang is gratis.

Ga voor meer informatie naar: www.huahininterjazz.com/


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website