Het 15e Naklua Walk and Eat Festival staat op het punt terug te keren in Pattaya City. Dit is aangekondigd door Poramet Ngampichet, de burgemeester van Pattaya City.

De 15e editie van dit populaire festival vindt plaats in de weekenden van 2 tot 24 december 2023 en van 6 tot 14 januari 2024. De festiviteiten beginnen elke dag vanaf 16.00 uur en worden gehouden op de Lanpho Naklua Markt in Pattaya City.

Dit jaarlijkse evenement biedt bezoekers de kans om te genieten van een breed scala aan culinaire ervaringen. Bezoekers kunnen zich verheugen op kraampjes met heerlijk streetfood, vers bereide zeevruchten en producten die door de lokale gemeenschap zelf zijn gemaakt. Daarnaast zullen er muzikale optredens zijn, die zorgen voor een levendige en feestelijke sfeer.

Naklua, een subdistrict van Pattaya City in de provincie Chonburi, is beroemd om zijn traditionele visserij-industrie. Deze industrie zorgt ervoor dat er altijd verse zeevruchten beschikbaar zijn, rechtstreeks afkomstig van de vissersboten. Het Naklua Walk and Eat Festival is een uitstekende gelegenheid om de lokale cultuur en gastronomie te ervaren en te genieten van de authentieke smaken en sferen van deze regio.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website