Agenda: Filmvoorstelling in de tuin van Nederlandse ambassade

Door Redactie
Geplaatst in Agenda
Tags: ,
30 november 2019

Bericht van de Nederlandse ambassade in Bangkok: De Nederlandse Ambassade nodigt iedereen uit om een filmvoorstelling bij te wonen, een activiteit in samenwerking met de EU afvaardiging in Thailand.

Op donderdag 12 december om 19 uur wordt de film “A Stranger in Paradise” (een documentaire van Guido Hendrikx, zie hieronder de trailer) in de tuin van de residentie vertoond.

Er is gratis popcorn en frisdrank. Breng zelf een zitmatje mee, het aantal zitplaatsen is beperkt. Ingang via Wittayu Road, er is geen parkeergelegenheid.

Van te voren aanmelden via ban-pcz@minbuza.nl is wel noodzakelijk en wie het eerst komt….

Zie hier de trailer:”

A Stranger in Paradise”

 

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Agenda: Filmvoorstelling in de tuin van Nederlandse ambassade”

 1. brabantman zegt op

  Zelfs in Thailand wil Timmerfrans nog zijn mening aan u opdringen. Maar er is geen geld voor een stoel om op te gaan zitten…..

 2. Johnny BG zegt op

  Het lijkt mij een goed gekozen thema.

  Het paradijs is leuk als een sprookje in de diverse geloven, maar in de wereld er buiten is het paradijs niet anders dan het gras ergens anders groener vinden dan thuis.
  50 shades of green die loopt van uiterst geel tot grasgroen.

  Zonder landverhuizing op zoek naar iets beters was er weinig bevolking in Australie, de beide Amerika’s en ook in Nederland.
  Rijkdom en zeker het delen leidt tot angst en dat zegt een hoop over de mentaliteit van een volk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website