Op 14 november bezoekt de NVT Bangkok Ayutthaya (inclusief Baan Hollanda) naar een idee van Else Geraets, die de groep deze dag zal begeleiden.

Op het programma staan een museum, 2 of 3 tempels, Baan Hollanda en eten bij de verlichte tempels voordat de thuishaven wordt opgezocht. Het vertrek uit Bangkok is om 09.00 uur. Meer informatie volgt nog.

Er kunnen 20 deelnemers mee, schrijft u zich daarom snel in. De NVT draagt bij aan de kosten van dit uitstapje. Inclusief vervoer vanuit Bangkok en een eenvoudige doch voedzame maaltijd bedraagt de bijdrage van leden van de NVT 500 baht en niet-leden 700 baht per persoon. Eventuele drankjes en entreeprijzen zijn voor eigen rekening. U betaalt bij het instappen in de bus (voor leden: onder vertoon van de ledenpas). Na inschrijven bent u in alle gevallen de bijdrage verschuldigd.

  • Betreft: Museumbezoek Ayutthaya
  • Tijd: 2018-11-14 09:00 – laat
  • Plaats: Verzamelen bij ambassade
  • Adres: 15 Soi Tonson
  • BTS: Chit Lom

U kunt zich tot 5 november aanmelden bij de secretaris, met het aantal personen en hun namen. Bij te geringe belangstelling gaat het bezoek niet door. Dat wordt op 5 november besloten.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website