Stichting Thailand Zakelijk organiseert, in samenwerking met NLinBusiness, de Dag van de Ondernemer 2021 op 16 december van 17.00 tot 22.30 uur in het Laksasubha Hua Hin Resort.

Op de Dag van de Ondernemer wordt voor het derde jaar op rij door de Nederlandse ambassadeur oorkondes uitgereikt aan Nederlandse MKB-ers in Thailand. Zij krijgen zo’n oorkonde voor ondernemerschap, getoond lef, creativiteit en doorzettingsvermogen.

De kersverse ambassadeur Remco van Wijngaarden zal de oorkondes uitreiken. Uiteraard zijn ook ondernemers die al een oorkonde hebben of er mogelijk een volgende keer eentje ontvangen zeer welkom. Het is het uitgelezen moment om met oude bekenden bij te praten en nieuwe zakelijke contacten te leren kennen.

We hopen dat u op de Dag van de Ondernemer niet alleen aanwezig zult zijn, maar ook dat u, net als co-sponsor NLinBusiness, iets extra’s wilt doen in de vorm van sponsoring. Wie weet ziet u uw logo die avond graag geëtaleerd op een speciale banner, kiest u voor een speciale vermelding in de slideshow op de beeldschermen, of wilt u juist dat uw logo in beeld wordt gebracht op de video van het evenement.

Verder kunt u ook hapjes of drankjes sponsoren of een korte presentatie geven over uw bedrijf of een product. We staan open voor uw suggestie en willen graag meedenken hoe we uw bedrijf die avond goed voor het voetlicht kunnen brengen. Neem daarom gerust even contact met ons op! Iedereen is van harte welkom!

Bron: Stichting Thailand Zakelijk

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website