Agenda: Bikerboys Hua Hin – Programma september 2019

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Agenda
Tags: ,
2 september 2019

Sinds 3 jaar organiseren wij iedere 1ste en 3de zondag van de maand een uitstap van ca 200 km vanuit Hua Hin. Om de 3 maand hebben wij een meerdaagse uitstap, meestal gedurende 1 week. Wij rijden met kleinere motorbikes doorsnee 150 cc (sommigen 300 cc) aan een tempo van 60 a 70 km/uur en trachten zoveel mogelijk te genieten van de prachtige natuur rondom ons.

Onze groep bestaat uit diverse nationaliteiten waarvan steeds een aantal Nederlanders en Vlamingen van de partij zijn. Deelname is gratis en reservatie verplichtend. Per uitstap kunnen er maximaal 15 bikers mee. Rijervaring met motorbikes in Thailand is vereist. U kunt ons terugvinden op de Facebook-pagina Bikerboys Hua Hin.

Zondag 8 september 2019

Nieuwe reisroute: Rondrit van de Provincie Petchaburi, van zuid naar noord en oost naar west met bezoek en lunch in de unieke Kwangchow Floating Market in de jungle – 230 km

Deze floating market ligt aan een waterval in de jungle ten westen van de Provincie. Tijdens de weekends komen de Thaise families hier genieten van een uitgebreid aanbod van lokale gerechten op vlotjes langs de waterkant. Bootjes varen rond met de gerechten en verder worden ook gerechtjes bereid in verschillende standjes langs het water. Een unicum omdat deze markt voor velen onbekend is en er absoluut nog geen toeristen rondlopen (ik was er trouwens gisteren en ook de enige westerling tussen de honderden Thaise families). Het is een zeer authentieke markt met een uiterst gezellige sfeer.

Zondag 22 september 2019

Avontuurlijke route naar Pran Buri Lake en verder in de jungle langs de grens met Myanmar tot in Pala U – 210 km. Een uitzonderlijk landschap voor en perfect voor natuurliefhebbers: heuvelachtig gebied met pittig glooiende routen tussen de ananasvelden. Weinig verkeer op uitstekende banen met hier en daar enkele stukken zand- en aardewegen in goede conditie, men want zich hier in een of ander Afrikaans land.

Samenkomst Parking BIG C om 08.45 uur retour tussen 16 en 17 uur. Maximum 15 bikes kunnen mee. Deelname gratis. Inschrijven verplichtend.

Robert Vereecke

sikkens2011@gmail.com

0926125609


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Agenda: Bikerboys Hua Hin – Programma september 2019”

 1. yuundai zegt op

  Hallo, ik ben een Hollander die hier reeds 6 jaar onafgebroken in Thailand woont, ben een ervaren motor rijder geweest in Holland en rij hier zowel auto als mijn scooter. Ik wil graag een keer mee om te kijken of dit voor mij een succes is, verras mij maar!
  Tot zondag 8.45 Big C

  • robert vereecke zegt op

   Welkom bij onze groep en tot zondag.

 2. kaki zegt op

  Ik ga ook mee

  • robert vereecke zegt op

   Intussentijd heb ik 15 inschrijvingen ontvangen. Yuundai was de laatste.
   Ik zet je op een wachtlijst.
   Ik kan je eventueel meenemen op 22 september.

   Graag ontving ik wat meer informatie.
   Wat is je naam ?
   Waar woon je ?
   Heb je rij-ervaring met motor in Thailand ? Hoe lang ?

 3. robert vereecke zegt op

  Intussentijd heb ik 15 inschrijvingen ontvangen. Yuundai was de laatste.
  Ik zet je op een wachtlijst.
  Ik kan je eventueel meenemen op 22 september.

  Graag ontving ik wat meer informatie.
  Wat is je naam ?
  Waar woon je ?
  Heb je rij-ervaring met motor in Thailand ? Hoe lang ?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website