De expositie “Monet & Friends Alive Bangkok” is nu te zien in ICONSIAM in Bangkok en loopt tot 7 januari 2024. Deze biedt bezoekers een betoverende blik op de 19e-eeuwse impressionistische kunst.

Met maar liefst 3.500 werken van Claude Monet en andere vooraanstaande impressionistische kunstenaars zoals Renoir, Pissarro, Cézanne en Degas, biedt de tentoonstelling zowel entertainment als artistieke diepgang op een indrukwekkend oppervlak van 4.000 vierkante meter.

Bezoekers worden uitgenodigd hun zintuigen volledig te gebruiken: kijken, proeven, ruiken en luisteren. Dit alles terwijl ze kennismaken met de hoogtepunten van de expositie. Een vernieuwend presentatieformaat zorgt ervoor dat bezoekers zich emotioneel verbonden voelen met de ervaringen van de kunstenaars en hen meeneemt in de historische context van het impressionisme.

Klassieke muziekstukken van componisten als Debussy, Tchaikovsky, Ravel en Offenbach verrijken de ervaring. Daarnaast zijn er meer dan 3.500 gedigitaliseerde impressionistische werken te bewonderen. Extra dimensies worden toegevoegd door de Monet-tuin, de Waterlelie-spiegelkamer en een speciale schetstentoonstelling.

Voor degenen die een aandenken aan deze unieke tentoonstelling wensen, is er een souvenirwinkel handig geplaatst binnen de expositieruimte.

“Monet & Friends Alive Bangkok” presenteert een vernieuwende kijk op kunst, wetenschap en cultuur. Met meer dan 40 displays, en een breed scala aan interactieve en educatieve ervaringen, is er voor elke bezoeker iets te ontdekken en te waarderen.

Voor meer details over het evenement kunt u terecht op: https://www.iconsiam.com/…/monet-and-friends-alive-bangkok.

2 reacties op “Agenda: Betoverende reis door impressionistische kunst: ‘Monet & Friends Alive Bangkok”

  1. Bart zegt op

    “Error 404 : Page Not Found”

    • https://www.iconsiam.com/en/events&activities/monet-and-friends-alive-bangkok


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website