Agenda: Amazing Thai Festival – Leuven 2021

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Agenda
Tags: ,
9 juni 2021

Daar vele personen niet naar Thailand kunnen, durven of willen gaan komt Thailand naar België. Amazing Thai festival op 3 en 4 juli aan het King Power stadion at the dreef, Kardinaal Mercierlaan in Leuven.

Dit festival gaat door op de parking van eerste klasse voetbalclub OHL. Je bent verplicht om je te registreren door gratis tickets te bestellen. Ga naar Amazing Thai festival Leuven registratie en bestel het aantal tickets volgens het tijdslot wanneer je denkt binnen te gaan op zaterdag en scroll naar beneden voor zondag. Je kunt daarna zolang blijven indien je wenst.

Vul de nodige formaliteiten in en je krijgt je aangevraagde tickets in je mailbox. Uitprinten en meenemen.

Hou jullie gezond.

Ingezonden door Rene


Het festival gaat door op een groot terrein van 8.000 m2 tussen het King Power @ Den Dreef Stadium en Tennis Club Stade Leuven. Het event gaat volledig door in openlucht.

Voor het 3e jaar op rij organiseert VZW Mahanakhon het Amazing Thai Festival, voorheen Thaise Markt. Door de steun van reisorganisatie UniTrips en Domein De Vesten is het festival uitgebouwd tot wat we vandaag kunnen presenteren.

Een deel van de opbrengst van het Amazing Thai Festival gaat naar Bamboo School Thailand. Dit is een toevluchtsoord voor weeskinderen, kinderen die in de steek gelaten zijn en kinderen met medische problemen. Zonder dit project zouden deze kinderen dakloos zijn en geen toegang hebben tot onderwijs.

__

Wat kan je verwachten?

Een volledige beleving waarbij we je onderdompelen in de Thaise cultuur en culinaire lekkernijen.

* Meer de 30 streetfood stalletjes

* Thai massages

* Officieel Muay Thai Box tornooi

* Aziatische reisinspiratie

* Podium met dans- en muziekoptredens

* Aziatisch thema-terras

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website