Verblijf in het paradijselijke Khao Sok National Park en verkenning van de wereldberoemde Phang Nga Baai. Data: van 13 t/m 20 december 2018.

De absolute nummer een bezienswaardigheid in het zuiden van Thailand is de wereldberoemde Phang Nga Baai. Je vindt er de meest schitterende rotsformaties die je maar kunt bedenken. En dat op een open zee. Met de longtailboot scheur je urenlang langs immense rotsen en met een kayak kun je een aantal indrukwekkende grotten bezoeken.

Khao Sok National Park is werkelijk een paradijs op aarde. Het park bestaat uit één van de oudste regenwouden van deze planeet, een kraakhelder blauw meer, unieke flora en fauna, grottenstelsels en enorme, groene, kalksteen kliffen. In het Park ligt het reuze Chiaw Lan Lake en is zonder meer een van de mooiste plekken in Azië.

Route

Voor de rit naar het zuiden en terug gebruiken wij grotendeels kleinere banen in goede staat met beperkt verkeer. Hier en daar wordt de autosnelweg nr 4 of 41 gebruikt maar dat beperken wij zoveel mogelijk. De reisroute is in lusvorm. Heenreis langs de westkust en de terugreis langs de oostkust. Het gebied is vrij bergachtig zodat wij regelmatig kunnen genieten van de leuke bochten en het stijgen en dalen. Onze bikers rijden met scooters (125-150cc).

Programma

  • Dag 1. Hua Hin – Ban Saphan, ca 201 km.
  • Dag 2. Ban Saphan – Ranong, ca 245 km.
  • Dag 3. Ranong – Khao Sok, ca 205 km.
  • Dag 4. Khao Sok  – locale activiteiten: Halve dag boottocht op het reuze meer Cheow Lan Lake. Halve dag jungle trekking of kayak tour op de rivier.
  • Dag 5. Khao Sok  – locale activiteiten:  – trip naar Phan Nga Bay ( totale afstand ca 180 km ) 3 tot 4 uur longtail boottrip tussen de indrukwekkende Phan Nga Rocks. Overstap op platform in de zee om met kayaks onder de kraters door en in de grotten op verkenning te gaan- Alternatief: vrije dag.
  • Dag 6. Khao Sok – Langsuan, ca 203 km
  • Dag 7. Langsuan – Ban Saphan, ca 175 km Bezoeken langs de kustlijn van Chumphon coast  – : raptor center, panoramas, koninklijke tempel, Bang Boet beach.
  • Dag 8. Ban Saphan – Hua Hin, ca 201 km

Deelname is gratis. Hotelkosten, activiteiten en maaltijden ten laste van de deelnemer. Wij zorgen voor een groepreservatie en logeren in keurige budgethotels met airco.

Aantal deelnemers is beperkt tot 8.

Informatie: Robert email sikkens2011@gmail.com of tel 0926125609

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website