Vraagsteller: Hubert

Half januari moet ik mijn 90 dagen melding doen bij immigratie. Ik wil dit online doen zoals altijd, maar ik zie nog steeds de vermelding departure card TM6 staan, dit is toch afgeschaft?
Of geef ik het nummer in van mijn allerlaatste departure card (2021)?

Hopend op een gunstig advies.


Reactie RonnyLatYa

  1. De TM6 is op zich eigenlijk niet afgeschaft. Hij wordt niet meer gevraagd in de luchthaven, maar nog wel aan de grensovergangen over land. 
  1. Een TM6 wordt echter niet meer gevraagd bij verlengingen of adresmeldingen. 
  1. Ook op de website van immigratie bij de online adresmelding is het TM6 vakje weggehaald. Je kan het nr er dus niet meer invullen. Dit is de goede website: https://www.immigration.go.th/en/#serviceonline Vervolgens “Apply for notification for staying in the Kingdom (over 90 days) TM47.

Op de website zal je nog wel de vermelding over de TM6 aantreffen, maar die zal je dus niet meer aantreffen op de online melding. “2.Photocopy of departure card TM.6 click to view Example TM.6 card” https://www.immigration.go.th/en/?page_id=1666

 Maar ik zie eigenlijk het probleem niet. Je hebt er nog een. Of ze nu gevraagd wordt of niet maakt voor jou toch niet uit. Hou ze bij en wanneer je ooit Thailand verlaat geef je hem af bij de paspoortcontrole en zullen ze het nr uitschrijven.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website