Hallo,

Ik wil vier tot zes maanden reizen door Azië. Ik zit nu in Bangkok waar ik ook weer vandaan vlieg. Maar ben helemaal vergeten een visum aan te vragen! Wat zijn mijn mogelijkheden? Ik mag maar 30 dagen in Thailand zijn.

Groet,

Theo


Beste Theo,

Ik weet niet hoe lang je nu nog in Thailand wil blijven, maar een “Visa Exemption” kan je éénmalig verlengen met 30 dagen bij immigratie. Kost 1900 Baht.
Op die manier kan je toch al 60 dagen ononderbroken in Thailand verblijven. Lijkt me toch al een hele tijd als je met een rondreis van 4-6 maanden door Azië bezig bent.

Kom je later tijdens je reis nog eens terug, kan dit opnieuw met “Visa Exemption”. (Denk er wel aan dat je over land maar 15 dagen bekomt)
Die zou je opnieuw kunnen laten verlengen met 30 dagen, maar persoonlijk zou ik dan een “Tourist visum” aanvragen voor ik Thailand terug binnenkwam.

Veel plezier.

Vriendelijke groeten,

RonnyLatPhrao

Disclaimer: Het advies is gebaseerd op bestaande regelgeving. De redactie aanvaardt geen verantwoordelijkheid wanneer hiervan in de praktijk wordt afgeweken.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website