(Editorial credit: Jirawatfoto / Shutterstock.com)

Above Eleven is een van de populairste rooftop bars in Bangkok en biedt een adembenemend uitzicht op de skyline van de stad vanaf de 33e en 34e verdieping van het Fraser Suites-gebouw. Het heeft een uniek designconcept, geïnspireerd op de New Yorkse Central Park; het is een mix van urban jungle-achtige groen en stijlvolle, moderne inrichting.

De bar staat bekend om zijn Peruviaans-Japanse fusion keuken, ook wel Nikkei cuisine genoemd, en biedt een scala aan innovatieve gerechten die smaken uit beide culturen combineren. Naast het eten, kunnen gasten genieten van een uitgebreid aanbod aan cocktails, met enkele drankjes die even creatief en uniek zijn als het eten.

De sfeer in Above Eleven is zowel levendig als ontspannen, met zachte verlichting en live DJ-sets op sommige avonden. Het is een ideale plek voor zowel romantische dates als gezellige bijeenkomsten met vrienden. Vanwege de populariteit en het prachtige uitzicht is het aan te raden om van tevoren te reserveren, vooral als je een plekje aan de rand wilt om de skyline van Bangkok in volle glorie te bekijken.

Let op, er geldt een dresscode. Het volgende is niet toegestaan bij Above Eleven: Sandalen, slippers, of Birkenstocks (voor heren alleen volledig gesloten schoenen) Mouwloze T-shirts voor heren, rugzakken en bagage. Soortgelijke kledingvoorschriften gelden voor kinderen.

33rd Floor, Fraser Suites Sukhumvit
Sukhumvit Soi 11
Khlong Toei Nuea, Watthana,
Bangkok 10110
Phone: 02 038 5111
Fax: 02 207 9301
[email protected]
Free Parking at Fraser Suites Sukhumvit Hotel

 • Exacte Locatie: Above Eleven bevindt zich in het Fraser Suites-gebouw, gelegen op Sukhumvit Soi 11.
 • Routebeschrijving: Vanuit het centrum van Bangkok kun je Sukhumvit Road volgen en vervolgens afslaan naar Soi 11. Het Fraser Suites-gebouw, waar Above Eleven zich bevindt, zal zich verderop in de straat aan je rechterhand bevinden.
 • Openbaar Vervoer:
  1. BTS Skytrain: Het dichtstbijzijnde BTS-station is Nana. Vanaf het Nana BTS-station is het slechts een korte wandeling naar Sukhumvit Soi 11.
  2. Bus: Verschillende buslijnen rijden langs Sukhumvit Road. Het is raadzaam om een actueel busschema of een routeplanner te raadplegen om de beste optie te kiezen.
  3. Taxi of Tuk-Tuk: Je kunt altijd een taxi of tuk-tuk nemen vanuit elk deel van Bangkok en ze vragen om je naar Sukhumvit Soi 11 of Fraser Suites te brengen.

Vergeet niet om altijd de actuele dienstregelingen van het openbaar vervoer te controleren en, indien mogelijk, een navigatie-app te gebruiken om je route in real-time te plannen.

2 reacties op “Above Eleven Rooftop Bar in Bangkok: kwaliteit op eenzame hoogte!”

 1. Jos Franken zegt op

  Mijn zoon Rik Franken is rooftop manager van Octave in Bangkok Deze ligt op de 49 verdieping van het Marriot Sukhumvit beslist de moeite waard en zeker als je wat te vieren hebt dan zal Rik je in het zonnetje zetten

  Groet een trotse vader

 2. Alphonse Wijnants zegt op

  Above Eleven was mijn favoriete stek in de voorbije wintermaanden nov-april. Ideale gelegenheid om indruk op je vriendinnen te maken…
  Het is een ervaring.
  Allereerst neem je een groovy lift die met duizelingwekkende snelheid naar verdieping 33 vliegt, waar je dan een trap naar verdieping 34 neemt. De wanden van de lift projecteren beelden van torenhoge flatgebouwen op de groove van R&B-muziek.en je komt al recht uit bij de mannentoiletten waar je al urinerend de skyline van Bkk kunt genieten, 180°. Beneden de bedrijvigheid van Soi 11.
  Heb je niet gereserveerd, leiden ze je nog een verdieping hoger.. Alles is heel trendy.
  De prijzen zijn aansluitend, 10-15 eu voor een simpele whisky-soda.
  Domweg wees ik aan de bar een whisky aan, een Aberfeldy single malt en had 36 eu te betalen, maar dat behoort tot de risico’s van het bezoeken van zulke gelegenheden…
  Op woensdag is het salsa. op de dansvloer. Ik had daarvoor in België salsalessen gevolgd en bachata. Reden om naar Above Eleven te gaan. Helaas kwam ik niet aan de bak want superprofessionele Japanse dansers kaapten de Thaise meisjes weg.
  Conclusie: overweldigend en duur. Oudere falangmannen nemen hun Thaise ladies er naartoe om ze te introduceren in westerse standards met een snuifje upperclass.
  Nu ja, Thaise ladies verdienen het, mooi en gereserveerd als ze zijn.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website