(NP27 / Shutterstock.com)

Vandaag sluit het Japanse warenhuis Isetan in Bangkok voorgoed haar deuren na drie decennia. Het warenhuis, dat gevestigd was in CentralWorld, heeft veel Thaise fans en die vinden het bijzonder jammer dat ze er niet meer kunnen winkelen.

Of Isetan weer terugkeert in Thailand is op dit moment niet duidelijk. De moedermaatschappij Mitsukoshi Group heeft daar nog niets over losgelaten.

Het is ook onduidelijk waarom Isetan besloot zijn samenwerking met CentralWorld te beëindigen. Central Pattana Plc, die CentralWorld beheert, heeft gezegd dat de 27.000 vierkante meter grote ruimte, verspreid over zes verdiepingen die momenteel wordt ingenomen door Isetan, zal worden gerenoveerd en heropend met andere winkels.

Bron: Bangkok Post

No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Japans warenhuis Isetan in Bangkok neemt afscheid van winkelend publiek”

 1. Koos zegt op

  Hij lijkt erop dat Central besloten heeft zonder partners door te gaan.
  In Udon Thani gaat Robinson ook per 1 oktober dicht.
  Robinson nam zeker een derde van de ruimte in in Central Pattana Udonthani.
  Waar staat trouwens dat toegevoegde woord Pattana voor?

  • Peter Sonneveld zegt op

   Pattana (พัฒนา) ​betekent ontwikkelen. In dit geval ontwikkelingsbedrijf.

  • Petervz zegt op

   Central en Robinson zijn beiden onderdeel van CPN. Men wil deze 2 niet langer samen in hetzelfde winkelcentrum hebben. Per winkelcentrum wordt er afhankelijk van de lokatie gekozen voor of een Central of een Robinson.

 2. Ronny zegt op

  De Japanse voedingsmarkt en foodcourt blijven in Isetan Bangkok. Deze afdeling wordt helemaal gerenoveerd. Kom er dikwijls om Japanse specialiteiten te eten en te drinken.

  • Ronny zegt op

   Ik bedoel eigenlijk, de voedingswinkel van Isetan blijft in Central World, wordt gerenoveerd. En aan de overkant van Central World is nu een filiaal van Don Don Doki, ook een Japans warenhuis open gegaan in het shopping center The Market . Er is er reeds één in Tong Lo.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website